20 januari 2022

Online je computer samenstellen

2 min read
PC games

Je hebt er lang voor moeten sparen maar nu heb je genoeg geld om een pc computer te kunnen kopen. Je kan een game pc online bestellen via lalashops.nl. Maar wat heb je precies nodig? Een game pc moet aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Voor iedere gamer is er de mogelijkheid om je eigen gaming pc samen te stellen middels verschillende opties. Lalashop bouwt de systemen zelf aan de hand van nieuwe hardware maar om geld te besparen kan je ook een refurbished computer kopen. Kies je voor een nieuwe computer dan krijg je 2 jaar garantie. 

Waar let ik op bij het samenstellen

bij het samenstellen van een computer is een videokaart een van de belangrijkste onderdelen. Een videokaart bepaalt hoe goed je games getoond gaan worden. En je natuurlijk een kwalitatief top lopende game. Daarnaast is het ook belangrijk om aandacht te geven aan de juiste processor of CPU. Weeg goed af welke games je wilt spelen en wat die eisen qua processorkracht. Bij de gaming computer shop vind je deze onderdelen. Fortnite is een populair spel en is te spelen op een medium grafische setting. Als je op Epic setting speelt moet je minimaal een allround systeem hebben.

Lamp bij je computer

Wanneer je veel draadloze apparaten in je woning hebt kunnen deze de omgeving vervuilen met straling.Wanneer je witte zoutlamp kopen gaat neutraliseert deze de straling waardoor de negatieve effecten grotendeels tenietgedaan worden. Daarom worden deze lampen veel gebruikt in ruimtes met veel computers.  Straling is onzichtbaar maar omdat je het niet ziet wil dit niet zeggen dat het niet schadelijk kan zijn. Voor op je slaapkamer is een kleine zoutlamp al voldoende voor het zuiveren van je slaapkamer en het bevorderd ook nog eens je slaapkwaliteit voor een betere nachtrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *