Jouw game prestaties verbeteren? Koop een betere muis!

muis

Een computermuis is handig, maar voor veel mensen zeker niet noodzakelijk. Veel laptops hebben namelijk een muis platform, waarbij je met een uitgestoken vinger onder een zwevende hand prima wegwijs komt uit het klikken. Maar wanneer je erg veel klikt, krijg je natuurlijk last van krampjes in je computer vinger. Dit kan zijn omdat je veel klikt voor je werk, maar nog veel meer klikken de gamers onder ons. Als je gamet is een goede muis onmisbaar om tot goede resultaten te komen. Maar hoe kies je de beste gaming muis?

Comfort en knoppen

Om de beste gaming muis voor jou te vinden, is het allereerst belangrijk dat je muis comfortabel in de hand ligt.. Dat betekent dat de muis perfect in je hand moet passen en alle knoppen op een eenvoudig te bereiken plek moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan een muis met voorgevormde inkepingen voor de zijkanten van je vingers die op de muis rusten. 

Ook kan het, afhankelijk van welke games je speelt, prettig zijn om een muis aan te schaffen die over enkele extra knoppen beschikt, bijvoorbeeld om snel van wapens te wisselen bij een shooter game of items in te zetten bij role playing games.

beste gaming muis

Vrij bewegen

Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een muis met een korte reactiesnelheid, dan wel een muis waarbij je een dergelijke reactiesnelheid kan aanpassen. Ook een muis waarbij je het gewicht kan aanpassen aan jouw omstandigheden is een goede toevoeging.

Wanneer je muis het perfecte gewicht heeft om makkelijk opgetild te worden, is het wel zo fijn als je ook de ruimte hebt om dit te doen. Meer specifiek is het prettig als je geen rekening hoeft te houden met kabels waar je eventueel aan kan komen vast te hangen. In dat geval is het dus fijn om te kiezen voor een draadloze muis. Houd er dan wel rekening mee dat deze werkt op bluetooth en bovendien opgeladen moet zijn.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *