20 januari 2022

Geef een bon cadeau voor de Playstation

2 min read
Playstation Cadeaubon

Ben je vaak met je vrienden aan het gamen op de Playstation en is een van hen bijna jarig of wil je iemand zomaar wat leuks geven? Geef dan een Playstation Cadeaubon cadeau aan een van je vrienden, hij of zij kan dan zelf een keuze maken in het spelaccount wat ermee te doen. Gebruiken voor een nieuwe game, of misschien wel een uitbreiding van een game kopen die al gespeeld wordt. Met de kaart is het allemaal mogelijk om te doen. Je kunt de kaart eenvoudig online kopen, eventueel direct in de mailbox laten bezorgen bij degene voor wie die bedoeld is.

Playstation Cadeaubon

Alleen geschikt voor de PS?

De naam van de kaart doet vermoeden dat deze alleen te gebruiken is voor de Playstation.  Maar de Playstation Cadeaubon kun je nog voor veel meer dingen gebruiken. Voor je PS3 om bijvoorbeeld je thuisscherm te vernieuwen met de mooiste items, heb je een shooter van VITA kun je die ook upgraden met het tegoed. Maar het meest favoriet is wel een game ervan te kopen, wat is er leuker dan een geheel nieuw spel te kopen, of een uitbreiding van een spel die je al hebt.

Playstation Cadeaubon

Is de kaart persoonlijk te maken

Een Playstation Cadeaubon is een online bon met een code, erg persoonlijk is het natuurlijk niet om deze zonder een mededeling in je mailbox te krijgen. Maar wanneer je een cadeaukaart besteld en je vult het e mailadres in van de ontvanger, is er de mogelijkheid om er een persoonlijke boodschap bij te zetten. Op deze manier wordt het geven van de kaart natuurlijk wel een stuk leuker en persoonlijker. Neemt niet weg dat je met de kaart veel mogelijkheden hebt om te doen, met de Playstation of misschien wel het opwaarderen van de VITA shooter.