20 januari 2022

Een game computer kopen

2 min read

Wanneer je een nieuwe gaming pc wil gaan kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie met vooraf geïnstalleerde game computers. Het voordeel hiervan is dat je niets meer samen hoeft te stellen. Maar heb je speciale eis van een bepaalde game dan kun je hem wel zelf samenstellen. Zo kun je een programma wat veel rekenkracht vraagt het beste draaien op een snelle processor. Maar zijn er veel beelden in het spel of grafische effecten dan is een goede videokaart meer van belang. Wij verkopen veel topmerken met daarin de beste elementen van een gaming pc verwerkt. Wij werken met lokale ondernemers dus onze prijzen kunnen wij zo ook scherp houden.

Speciale game pc’s

De lalashops game pc kun je zelf samenstellen of direct kopen. Maar ook kun je een complete set kopen. Hierbij zit dan voor een voordelig prijs alle randapparatuur bij. Een goed gaming scherm, toetsenbord en muis. Deze zijn uiteraard voorzien van RGB verlichting om de game experience compleet te maken. Als je kiest voor een complete set dan kun je wel tot 25% besparen op de totaalprijs. Wij hebben onze favoriete en meest verkochte sets al in de webshop gezet. Wil je zelf een set samenstellen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is de computerkast ook voorzien van RGB verlichting. Het is dus ideaal om in het donker te spelen

Randapparatuur voor de gaming pc

Naast een computer heb je nog veel meer spullen nodig. Denk bijvoorbeeld eens aan een of meerdere beeldschermen. Steeds meer jongeren gebruiken diverse schermen om in contact te blijven en tegelijkertijd te gamen. Ook heb je speciale gaming muizen die een betere grip hebben en voorzien zijn van RGB verlichting. Daarnaast hebben wij ook toetsenborden die voorzien zijn van speciale commando’s en een betere grip. Ook is de aanraakgevoeligheid hiervan vele malen beter. En ook hier ontbreekt de verlichting niet. Om het verhaal helemaal compleet te maken zou je nog een goede speakerset kunnen kopen. Deze zorgt voor de ultieme game ervaring. Maar ook veel mensen gebruiken hiervoor een (draadloze) headset.

Zoutlamp kopen

Op zoek naar een leuk kado? Koop dan de roze zoutlamp. Dit is een duurzame lamp die een hoge opbrengst heeft. Het felrode licht straalt de hele ruimte door. Maar uiteraard kun je het tijdens een rustig moment ook dimmen. De inkoop van deze lampen wordt zorgvuldig gedaan. Dit komt omdat een kleine vormafwijking al snel er tussendoor kun glippen. Daarom zoeken onze medewerkers deze lampen uit met de hand. Alle lampen worden door onze medewerkers gefotografeerd. Zo krijg je ook echt het product dat je via de webshop hebt besteld in huis. Hij werkt met een 15 watt lampje en moet droog staan. Deze lampen mogen ook niet nat gereinigd worden. Je zou het wel kunnen reinigen met een handdoek droog doekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *